Re-integratie voor werkzoekenden

P&M heeft tot doel om mensen, ongeacht eventuele beperkingen, te laten participeren in arbeid. P&M gaat daarbij uit van mogelijkheden van cliënten en niet van beperkingen. P&M ziet re-integratie in het arbeidsproces als een samenwerking tussen cliënt en coach, waarbinnen een persoonlijke benadering en maatwerk voorwaarden zijn. Continuïteit in de begeleiding is de P&M standaard: één cliënt, één coach, één plan is ons motto. P&M staat garant voor continue coaching en advies tijdens alle stappen van het re-integratieproces.

P&M is sinds 2005 contractpartner van UWV WERKbedrijf. Wij voeren in dat kader IRO-trajecten en voorheen Sociale Activeringstrajecten uit. Sinds 2010 voert P&M tevens maatwerk interventies uit voor UWV afdeling SMZ. P&M is gespecialiseerd in re-integratie van de zeer moeilijk plaatsbare doelgroep van mensen met psychische klachten. Met ingang van 1 juli 2016 voert P&M Werkfit trajecten en Naar Werk trajecten uit.

P&M is in 2016 door haar cliënten beoordeeld met een ‘8,8′ voor Sociale Activeringstrajecten en een ‘8,7’ voor IRO-trajecten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.