Kernwaarden

Onze kernwaarden maken duidelijk waar wij voor staan. Ze vormen de leidraad bij alles wat wij doen, geven richting aan het beleid en zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur en identiteit.

Persoonlijk: Een persoonlijke benadering, daar staan we voor. Geen standaardprogramma’s. Het succes van onze aanpak is gestoeld op persoonlijke aandacht en individueel maatwerk. De unieke situatie en het unieke profiel van de cliënt zijn het vertrekpunt. Onze cliënten zijn geen nummers en hebben recht op onze persoonlijke betrokkenheid. In al onze activiteiten is de menselijke maat onze norm. Wij zien ons werk als een samenwerking met de cliënt, waarbinnen persoonlijke aandacht en maatwerk voorwaarden zijn. Wij zorgen voor maximale duidelijkheid en transparantie bij alle vormen van dienstverlening.

Professioneel: Kwaliteit en professionaliteit vormen de fundamenten van onze dienstverlening. Objectief en deskundig advies en begeleiding staan bij ons centraal. Wij hebben ruime ervaring in het coachen van cliënten met arbeidsgerelateerde en psychische problematiek. Wij werken alleen met gekwalificeerd en goed opgeleid personeel. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een gedegen en resultaatgerichte aanpak. Wij maken concrete afspraken waarop we afgerekend kunnen en willen worden. Het is ons streven onze kwaliteit op een hoog peil te houden. Wij werken doorlopend op alle fronten aan verbetering van onze dienstverlening. We kijken daarbij niet alleen naar de huidige wensen, maar ook naar de toekomstige behoeften van onze cliënten en relaties.

Toegewijd: Wij doen ons werk met passie en overgave. Het helpen van onze medemens staat centraal. Wij zijn mensgericht. Wij hebben aandacht voor elkaar. Wij hebben oprechte interesse in dat wat er speelt. Wij doen wat we zeggen, geen loze beloftes. Onze kwaliteit bestaat naast zorgvuldigheid en expertise, uit inzet, betrokkenheid, enthousiasme en de wil om het doel te halen; een duurzame passende nieuwe baan.